Δυναμικός Κατάλογος Προϊόντων

Συνοπτική παρουσίαση.


Ένα σημαντικό πλεονέκτημα, της παρουσίαης μέσω ενός δικτυακού τόπου σε αντίθεση με όλους τους παραδοσιακούς τρόπους δημοσιότητας, είναι η εύκολη, άμεση και χωρίς κόστος ενημέρωση του περιεχομένου.

Με την υλοποίηση της εφαρμογής Διαχείρισης Δυναμικού Περιεχομένου, η επιχείρηση μπορεί να ενημερώνει κάποιες ενότητες του δικτυακού τόπου, άμεσα, με όση συχνότητα επιθυμεί, χωρίς καν να απευθυνθεί σε τεχνικό υποστήριξης του e-tel.gr, και οι επισκέπτες να βλέπουν άμεσα τις αλλαγές, στον Η/Υ, στο κινητό, στην οθόνη του καταστήματος κ.ο.κ. Πχ. ενημέρωση τιμοκαταλόγου, πιάτα ημέρας, προσφορές, αλλαγή τιμών.

Αποτελεί το πρώτο βήμα για την μετέπειτα ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Χρησιμοποιείται ήδη από κτηματομεσίτες και εμπόρους αυτοκινήτων, όπου η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση, είναι απαραίτητη.

 • Δημιουργία Βάσης Δεδομένων για την καταχώρηση των προϊόντων
 • Δημιουργία διαδικτυακού διαχειριστικού περιβάλλοντος.
 • Υλοποίηση της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων από τα περιεχόμενα της βάσης δεδομένων, στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης.
 • Εκπαίδευση του χρήστη που υποδεικνύεται από το μέλος, στη χρήση του λογισμικού.
 • Η υπηρεσία παρέχεται με τη μορφή Ετήσιας Σύμβασης Υποστήριξης. ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
 • Το κόστος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται στα 120€.
 • Το κόστος της υπηρεσίας, αφορά την προσάρτησή της σε σύμβαση υποστήριξης δικτυακού τόπου.
 • Κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, και κυρίως αυτές που ασχολούνται και με τη διανομή. Ακόμα και στην πλειοψηφία των δικτυακών τόπων χρησιμοποιούνται τιμοκατάλογοι στατικοί, ή σε μορφή PDF.
 • Χρησιμοποιείται κυρίως η εντυποδιανομή, καθώς και η συνεργασία με συγκεντρωτικούς οδηγούς (web sites delivery) όπου ο επισκέπτης αναγκαστικά βλέπει και τις παροχές των ανταγωνιστών.
 • Δεν έχω τεχνικές γνώσεις για τη χρήση της εφαρμογής.

  Ο αρμόδιος συνεργάτης e-tel.gr θα φροντίσει για την εκπαίδευσή σας. Κάποιος συνεργάτης της επιχείρησης όμως, σίγουρα έχει βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ για να μπορέσει να σας εξυπηρετήσει. Ούτως ή άλλως πριν την υλοποίηση της εφαρμογής, μπορείτε να τη δοκιμάσετε, για να είστε σίγουροι ότι σας βολεύει.

  Δεν έχω ανάγκη για συχνές αλλαγές.

  Είναι πολύ πιθανό, αλλά επίσης είναι πιθανό να έχετε προσαρμοστεί εξ ανάγκης στις δυνατότητες που σας δίνονται. Μια δυνατότητα πάντως που σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, πάντα δημιουργεί θετική εντύπωση στους πελάτες. Φανταστείτε τέλος κάποιον υποψήφιο πελάτη, που είδε το site σας, βρήκε πως θα έρθει στην επιχείρησή σας, και όταν φτάσει στην πόρτα δει ένα χαρτί που λέει ότι σήμερα είναι κλειστό για κάποιο λόγο.

  Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσης.

  Σχετικό Υλικό

  Πλεονεκτήματα των εφαρμογών σε περιβάλλον WEB.

  Το web site μας είναι ένα σύνολο αρχείων που φιλοξενούνται σε έναν SERVER, δηλαδή σε έναν ισχυρό Η/Υ. Εκτός λοιπόν από τη φιλοξενία των σελίδων που παρουσιάζουν την επιχείρησή μας, υπάρχει η δυνατότητα για τη φιλοξενία και εκτέλεση εφαρμογών.
  Το λογισμικό που έχουμε όλοι συνηθίσει να δουλεύουμε στις συσκευές, στο σπίτι ή στο γραφείο μας, μεταφέρεται σιγά σιγά σε περιβάλλον web, παρέχοντάς μας αξιόλογα πλεονεκτήματα. Έλεγχος ονόματος χώρου (.gr)
  > ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, από οποιαδήποτε σημείο ή συσκευή
  > ΑΣΦΑΛΕΙΑ των δεδομένων μας, αφού φιλοξενούνται σε Η/Υμε πολύ υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας από τους οικιακούς Η/Υ.
  > ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των στοιχείων από άτομα που μπορεί να έχουν πρόσβαση σε έναν τοπικό Η/Υ (απόρρητο).
  > Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι πολύ πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. Με ένα tablet ή με το smartphone που ήδη έχουμε, αποκτάμε μια πλήρως λειτουργική θέση εργασίας.